Norges idretts- og helseinstitutt

Er du personlig trener og ønsker å ta karrieren et skritt videre?

Bli sertifisert idretts- og muskelterapeut på kun 1 år!

Norges idretts- og helseinstitutt

1 års utdanning som åpner mange dører

Enten om du vil bli fysioterapeut, muskelterapeut, osteopat eller forbedre din kompetanse som PT, er dette for deg.

Studiet gir utdanning og kvalifisering til deg som ønsker å arbeide med mennesker som har behov for behandling av smerter i kroppen. 

Oppstart i september

Om de kan, så kan du!

Derfor bør du søke

Med en eldre populasjon i vekst og stadig økende fysisk aktivitet blant nordmenn, øker også behovet for terapeuter som kan behandle mindre alvorlig patologier voksende.

Grunnet overarbeidet helsevesen med lite kapasitet og mangel på personell med rett kompetanse, vokser jobbmulighetene blant helse- og treningspersonell med denne utdanningen.

Oppstart er i september. 

- Finn-Tore Camacho Bjørnsand

daglig leder, Nihi

Kompetanse du har bruk for

Etter semesteret vil du mestre:

1.Ortopedisk undersøkelse og differensial diagnostikk 
2.Manuelle behandlingsteknikker 
3.Smertefysiologi og klinisk resonnering
4.Klinisk styrketrening
5.Dry needling og IMS
6.Taping (sports, kinesio og prehab) 
7.Coaching og mental trening
8.Ledd mobiliseringer 
9.Behandlingsmodaliteter
10. Funksjonell anatomi og kartlegging (NMFS)
11.Klinisk nevrologi

Om utdanningen

Bli en sertifisert idretts- og muskelterapeut med vår dyptgående utdanning designet for personlige trenere og helsepersonell. 

Denne utdanningen fokuserer på diagnostikk, smertefysiologi, biomekanikk, coaching, behandlingsmodaliteter, og manuelle teknikker, slik at du kan behandle pasienter med mindre alvorlige muskel- og skjelett plager effektivt. 

Med en økende eldre og aktiv befolkning, er behovet for terapeuter med denne kompetansen voksende. Vår utdanning vil gi deg verktøyene til å avlaste et overarbeidet helsevesen, og bidra til å forebygge langtidssykemeldinger gjennom aktiv og skånsom behandling. 

Ved å utdanne deg til å forstå sammenhengen mellom passiv manuell behandling og aktive forebyggende tiltak, kan du bli en sentral del av løsningen på muskel- og skjelettproblemer som påvirker millioner av mennesker. 

Bli med oss for å sette en ny gullstandard i bransjen.

For deg som vil mer

For personlige trenere, helsepersonell og andre med relevant utdanning som ønsker å forbedre sine ferdigheter innen muskel- og skjelettbehandling, og bidra til å avlaste det overarbeidede helsevesenet.

En karriere boost

Bli en del av løsningen på et økende problem i samfunnet - muskel- og skjelettproblemer. Du vil ha kunnskap og ferdigheter til å behandle pasienter med mindre alvorlige plager og bidra til å redusere antall langtidssykemeldinger.

Bli ettertraktet

Utdanningen gir deg en bred forståelse av muskel- og skjelettsystemet, og muligheten til å jobbe hands-on med pasienter.

Noe for deg?

La oss ta en uforpliktende samtale!
Meld interesse, så tar vi kontakt.

(Begrenset ledige plasser)

Utdanning som gir resultater

Hør hva Christian sier om å ta videreutdanning med NIHI.

Book et introduksjons møte med Finn-Tore nå

FAQ

Noe du lurer på?

Denne utdanningen er for personlige trenere, helsepersonell og andre med relevant utdanning som ønsker å forbedre sine ferdigheter innen muskel- og skjelettbehandling, og bidra til å avlaste det overarbeidede helsevesenet.

Utdanningen varer i et år, fordelt på ti samlinger. Dette gjør at du kan kombinere studiene med jobb eller andre forpliktelser.

Du vil få dyptgående kunnskap om smertefysiologi, diagnostikk, biomekanikk, coaching, behandlingsmodaliteter, øvelsesutvalg og manuelle teknikker. Utdanningen har også et stort fokus på klinisk resonering og praktiske ferdigheter.

Ja, vi har en nettportal der du vil få tilgang til alle forelesninger og videoer. Dette gir deg friheten til å lære i ditt eget tempo og på din egen tid.

Med denne utdanningen vil du bli en del av løsningen på et økende problem i samfunnet – muskel- og skjelettproblemer. Du vil ha kunnskap og ferdigheter til å behandle pasienter med mindre alvorlige plager, avlaste helsevesenet og bidra til å redusere antall langtidssykemeldinger.

Utdanningen gir deg en bred forståelse av muskel- og skjelettsystemet, og muligheten til å jobbe hands-on med pasienter. Du vil være i stand til å identifisere og behandle mindre alvorlige patologier, og jobbe sammen med leger og annet helsepersonell for å gi pasientene den beste omsorgen.

Målet med utdanningen er å bli den nye gullstandarden i bransjen for behandling og opptrening av mennesker med muskel- og skjelettproblemer. Vi ønsker å utdanne terapeuter som er rustet til å møte samfunnets behov, og kan gi effektive, skånsomme behandlinger som forebygger langtidssykemeldinger.

Meld interesse

Det er helt uforpliktende å melde interesse. Fyll ut skjema, så tar vi kontakt! 

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS