Kurs

ekspertene i norges idretts og helseinstitutt

BPS Coaching

Vårt kurs i BPS coaching (Bio-psykososial coaching) vil hjelpe deg med å få en dypere forståelse av psykologien fra både et biomedisinsk, bio-psykososialt og kontekstuelt perspektiv. I vårt yrke som personlige trenere og helsepersonell er kommunikasjon med mennesker med ulik sosioøkonomisk og kulturell bakgrunn en stor del av jobben vår. Vi fokuserer derfor på å utvikle dine kommunikasjonsferdigheter og coachingverktøy, samt mentale treningsteknikker som kan brukes i hverdagen for å hjelpe mennesker med å finne inspirasjon og motivasjon i alt fra idrettskonkurranser til tøffe hverdagsutfordringer.

Kurset bygger på det beste fra anvendt psykologi, coaching og mental trening for å gi deg verktøy og rammeverk som kan hjelpe enda flere mennesker til en bedre hverdag. Vi legger vekt på å kombinere teori med vitenskapelig forankrede metoder. I mange år har vi snakket om betydningen av det bio-psykososiale perspektivet, og nå er vi stolte av å kunne tilby en utdanning for helsepersonell, inkludert idretts- og muskelterapeuter, der vi tar for oss disse rammeverkene og adresserer det bio-psykososiale.

Vi ønsker å gjøre denne kompetansen tilgjengelig for alle som jobber med mennesker som lider av muskel- og skjelettplager, for å heve standarden og gjøre den tilgjengelig for alle. Ved å delta på kurset vil du få tilgang til en nettportal som inneholder alle forelesninger og selvstudier. Dette er en verdifull ressurs som støtter din læring gjennom kurset og i din videre praksis.

Vi har samlet de beste teknikkene og modellene som brukes av forsvaret, toppidrettsutøvere, psykologer, NLP-coacher og andre moderne rammeverk som er vitenskapelig forankret. Bli med oss på denne spennende kursrekken og utvid din kompetanse i BPS coaching. Vi er stolte av å kunne tilby deg verktøyene og rammeverkene som vil hjelpe deg med å nå enda flere mennesker og bidra til en bedre hverdag. Velkommen til vår nettportal og kursmateriale som vil berike din praksis og åpne nye muligheter for deg som helseprofesjonell.

KURS DEL 1:

KURS DEL 2:

PRIS:

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS