Prosjekter

ved Norges Idretts og Helseinstitutt

1 for 1

For ytterligere informasjon om våre prosjekter, ta kontakt

Finn-Tore er gründer av Muskelklinikken, Sportsklinikken, Norges idretts- og helseinstitutt og Hintsa Norway. Han er utdannet fysioterapeut fra Saxion University of Applied Science i Nederland. Videre har han studert idrettsvitenskap ved Høgskolen i Alta, tatt mastergrad i Athletic Therapy, Doctor of Manual Therapy og har nå påbegynt studiet Sport & Exercise Nutritionist.

Videre har Finn-Tore spesialisert seg på idrettsskader, muskel- og skjellettlidelser, kompliserte smertepasienter og fokuserer på å se menneskets helhet i sin evidensbaserte holistiske tilnærming. Han benytter seg aktivt av ultralydveiledet diagnostisering, samt trykkbølgebehandling, får å nevne noen av hans modaliteter. Videre kartlegger han årsaker, og er meget nøye i sine vurderinger.

Finn-Tore reiser internasjonalt for å undervise innen sitt fagfelt, og satser samtidig på å tilegne seg den nyeste evidensbaserte kompetansen fra ledende fagmiljøer innenfor de ulike disiplinene rundt om i verden. I tillegg til fysioterapi er Finn-Tore også Hintsa Performance Coach, hvor han jobber for å hjelpe folk til å nå sitt fulle potensial.

Finn-Tore er engasjert i fagpolitikken; han er styremedlem i Private Fysioterapeuters Forening (PFF), og har sittet i styret i Rådet for muskel- og skjeletthelse.

Visjon

Min største lidenskap er å veilede folk til å bli bedre utøvere og støtte dem i å få kontroll over livene deres. Målet mitt er å skape et nettverk av helsepersonell som brenner for yrket sitt og bli en ledende kraft i yrket vårt.

Vi setter vår ære i å samarbeide med ledende eksperter og forelesere med ulik bakgrunn fra hele verden for å sikre den høyeste standarden. Å være oppdatert med den nyeste og mest relevante evidensbaserte kunnskapen er avgjørende for programmet vårt. Dette lar oss skape et nytt styrkende alternativ til det tradisjonelle utdanningssystemet og supplere rekkevidden ved å lage en rekke kurs. Selv om det er strengt profesjonelt, ikke rent akademisk av natur for å la deltakerne direkte bruke sin nye kompetanse i praksisen. En kjerneverdi som skiller NIHI ut, er at vi tror på at en av de største gavene i livet er å dele og kunne gi tilbake til andre. Derfor ønsker vi å matche våre medlemmer fra mer privilegerte land med kolleger i regioner med begrensede ressurser. Hvert kursdeltak vil åpne dører for de som kompenserer for mangelen på kapital med driv og lidenskap. Denne gesten vil tillate oss å utvide vår innflytelse på yrkets tilstand og sette et preg på grunnlaget for fremtiden. Det er vår visjon å skape et virtuelt miljø hvor både kommende talenter og etablerte fagfolk kobler sammen og deler ideer, uavhengig av referansepunktet. I en verden av overflod er det bare én ressurs som er begrenset – tid. Det mest verdifulle som vi kanskje aldri får tilbake. Derfor må vi spre vår kompetanse og kunnskap. Det er opp til oss å forme hvordan vi ønsker å bli husket og hva vi ønsker å legge igjen.

Vær oppmerksom på at dette programmet er lidenskapelig og fokuset ligger på reisen, ikke destinasjonen. Takk for tilliten og velkommen til NIHI!

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS