Kurs

ekspertene i norges idretts og helseinstitutt

Diplomutdanning innen kosthold og ernæring

Vi tilbyr en omfattende utdanning kalt "Diplomutdanning innen kosthold og ernæring". Denne utdanningen er strukturert i fem moduler, som gir studentene en grundig forståelse av kosthold og ernæring i terapeutisk sammenheng.

Modul 1: Grunnleggende ernæringsprinsipper: Her blir studentene introdusert for de grunnleggende prinsippene innen ernæring og kosthold. De lærer om næringsstoffene, deres funksjoner, og betydningen av en balansert kosthold for helse og velvære.

Modul 2: Terapeutisk ernæring: Denne modulen fokuserer på hvordan kosthold kan brukes som en terapeutisk intervensjon. Studentene lærer om spesifikke kostholdsstrategier for ulike muskel og skjellet plager, helseutfordringer, som diabetes, hjerte- og karsykdommer, og mage- og tarmsykdommer.

Modul 3: Sports- og prestasjonsnæring: I denne modulen utforsker studentene kostholdets rolle i idrett og fysisk aktivitet. De lærer om ernæringsbehovene til idrettsutøvere, kosthold for restitusjon og muskelvekst, og strategier for optimal sportsprestasjon.

Modul 4: Kosthold og psykisk helse: Her blir studentene introdusert for sammenhengen mellom kosthold og psykisk helse. De lærer om hvordan ernæring påvirker humør, energinivå og kognitiv funksjon, samt kostholdstilnærminger for å støtte mental helse og velvære.

Modul 5: Praktisk anvendelse og veiledning: Denne modulen fokuserer på praktisk anvendelse av ernæringskunnskap og veiledningsteknikker. Studentene lærer hvordan de kan tilpasse kostholdsråd til individuelle behov og mål, og utvikle effektive veiledningsstrategier.

Vår utdanning "Kosthold og ernæring for terapeuter" gir studentene en helhetlig forståelse av ernæringens betydning i terapeutisk praksis. Ved å fullføre alle modulene, vil studentene være godt rustet til å gi kompetent kostholdsveiledning og støtte til sine klienter, og dermed forbedre helheten i deres terapeutiske tilnærming.

KURS DEL 1:

KURS DEL 2:

PRIS:

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS