Kurs

ekspertene i norges idretts og helseinstitutt

Klinisk styrketrening

Vårt kurs i klinisk styrketrening tar deg med i detaljene av treningsfysiologi, muskelfysiologi, biomekanikk og optimalt øvelsesutvalg. Vi gir deg kunnskapen og verktøyene du trenger som terapeut for å optimalisere treningen, enten det gjelder pasienter med skader, idrettsutøvere i ulike faser av rehabilitering eller for å oppnå optimal hypertrofitrening.

Vi tar deg med på en grundig utforskning av treningsfysiologi og muskelfysiologi, slik at du får en dyp forståelse av hvordan kroppen responderer på trening og hvilke mekanismer som ligger til grunn for muskelvekst og styrkeøkning. Vi ser også på biomekanikken bak ulike øvelser, og hvordan riktig øvelsesutvalg kan bidra til å forbedre funksjon og prestasjon.

Et viktig aspekt av kurset er doseringen av øvelser. Vi lærer deg hvordan du kan tilpasse treningen for å møte spesifikke målsettinger og behov hos pasienter og idrettsutøvere. Dette inkluderer å skreddersy treningen for skadeforebygging, rehabilitering og optimal muskelvekst.

For å gjøre læringen så tilgjengelig som mulig, får alle deltakere tilgang til en nettportal som gir deg muligheten til å fordype deg i forelesninger, se teknikkvideoer og utføre selvstudier. Denne nettportalen gir deg fleksibilitet til å lære når og hvor det passer for deg, og den vil være en verdifull ressurs gjennom kurset og videre.

Bli med oss på dette spennende kurset i klinisk styrketrening, og utvid dine kunnskaper og ferdigheter som terapeut. Vi er glade for å dele vår ekspertise og hjelpe deg med å bli en mer kompetent og effektiv treningsterapeut. Velkommen til vår nettportal og kursmateriale som vil styrke din kompetanse og berike din praksis.

KURS DEL 1:

KURS DEL 2:

PRIS:

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS