Kurs

ekspertene i norges idretts og helseinstitutt

Manipulasjonskurs

Vår manipulasjonskurs gir deg tilgang til en nettportal med videoer, teoretiske rammeverk og all nødvendig informasjon. Vi har samlet de beste teknikkene fra kiropraktikk, osteopati, manuell terapi og naprapati, og fokuserer på å forankre undervisningen i forskning og kritisk analyse av passive teknikker. Kurset inkluderer differensialdiagnostikk og behandling av smerter fra det perifere nervesystemet. Vi utfordrer sannheter om teknikk og biomekanikk for å hjelpe deg med å identifisere de beste metodene for manipulasjon.

Hovedmålet med kurset er å gi deg anvendelige manipulasjonsteknikker for klinisk bruk. Vi underviser i manipulasjon av columna og perifere ledd som hånd, albue, fot og ankel. Vi fokuserer på pasientsentrerte teknikker som ivaretar pasienten og skaper en "barriere" for å oppnå fysiologisk bevegelse. Vi utforsker også effekten av manipulasjon og hvordan det kan bidra til smertelindring og økt compliance for aktive tiltak.

Vi mener at fysioterapeuter, med sin utdanning og bakgrunn, bør kunne bruke manipulasjon som en behandlingsmodalitet. Det er allerede trygt implementert av manuellterapeuter, kiropraktorer, osteopater og naprapater. Kurset dekker kontraindikasjoner og gir fysioterapeuter nødvendig kompetanse for å utføre manipulasjon på en forsvarlig måte.

Vi har samlet teknikker fra ulike manuelle metoder og skapt en hybridløsning basert på personlige preferanser. Kurset er i samsvar med gjeldende lovverk angående forsvarlig utførelse av behandling, og vi legger vekt på at manipulasjon kun er én av flere behandlingsteknikker som terapeuter er ansvarlige for å bruke i henhold til helsepersonelloven.

Vårt manipulasjonskurs består av to samlinger, hver på tre dager, og avsluttes med en teoretisk og praktisk eksamen. Formålet med kurset er å styrke fysioterapeuter som profesjon og gi dem enda flere verktøy i sin verktøykasse. Vi ønsker å ruste deltakerne med en moderne forklaringsmodell basert på nyere forskning. Ved å tilby denne utdanningen, sikter vi mot å oppdatere og forbedre praksisen innen fysioterapi.

Manipulasjonskurset består av fysiske samlinger i Oslo, men ved behov kan det også arrangeres på flere steder i Norge. Vi ønsker å gjøre kurset tilgjengelig for deltakere over hele landet. I tillegg til de fysiske samlingene, får alle deltakere tilgang til en nettportal. Her vil de finne alle forelesninger, teknikkvideoer og selvstudier. Denne nettportalen gir deltakerne muligheten til å fordype seg i materialet og fortsette sin læring også utenfor de fysiske samlingene.

KURS DEL 1:

KURS DEL 2:

PRIS:

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS