Kurs

ekspertene i norges idretts og helseinstitutt

Manuelle behandlingsteknikker

Dette kurset er en unik kombinasjon av teknikker hentet fra osteopati, fysioterapi, kiropraktikk, manuell terapi, nerve mobilisering og andre tilnærminger brukt av ulike helsepersonellgrupper. Gjennom kurset vil deltakerne lære en rekke teknikker, inkludert active release, passive release, muskelenergiteknikker og mange flere.

Vi er dedikert til å tilby deltakerne en omfattende læringsopplevelse. Derfor får alle deltakere tilgang til en nettportal som gir dem muligheten til å fordype seg i forelesninger, se teknikkvideoer og utføre selvstudier. Denne nettportalen er et verdifullt verktøy som gir deltakerne fleksibilitet og muligheten til å fortsette sin læring utenom kurslokalene.

Vårt mål er å utdanne terapeuter som er i stand til å bruke en bred spekter av manuelle behandlingsteknikker for å hjelpe pasienter på en effektiv og helhetlig måte. Gjennom kurset vil deltakerne utvikle sin kompetanse og tillit til å anvende disse teknikkene i praksis.

Bli med oss på denne spennende reisen og utvid dine ferdigheter innen manuelle behandlingsteknikker. Vi er glade for å dele vår kunnskap og lidenskap for faget, og ser frem til å ønske deg velkommen til vår nettportal og kursmateriale som vil styrke din kompetanse og berike din terapeutiske praksis.

KURS DEL 1:

KURS DEL 2:

PRIS:

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS