Kurs

ekspertene i norges idretts og helseinstitutt

Moderne smertefysiologi og det kontekstuelle rammeverk

Vårt kurs i moderne smertefysiologi og det kontekstuelle rammeverket vil gi deg en dypere forståelse av mekanismene bak smerte, både fra et biomedisinsk, bio-psykososialt og kontekstuelt perspektiv. Du vil lære hvordan fysiologiske og psykologiske faktorer, samt sosiale påvirkninger, kan påvirke det store bildet av smerte.

Å forstå hva som skjer på fysiologisk og psykologisk nivå, og hvordan sosiale faktorer spiller inn, er avgjørende for å håndtere mennesker med ulike smertebilder - enten det er akutte, langvarige eller mer komplekse tilstander. Men det er ikke nok å bare forstå mekanismene - det er også viktig å ha et solid rammeverk basert på vitenskapen for å veilede praksis.

Vi ønsker å gjøre denne kompetansen og kunnskapen tilgjengelig for alle som jobber med mennesker som lider av muskel- og skjelettplager. Vårt kurs er utviklet for å heve standarden og gjøre denne kunnskapen tilgjengelig for alle. Gjennom deltakelse på kurset vil du få tilgang til en nettportal som inneholder alle forelesninger og selvstudier. Dette er en verdifull ressurs som støtter din læring gjennom kurset og videre i din praksis.

Bli med oss på denne spennende kursrekken og utvid din kunnskap om moderne smertefysiologi og det kontekstuelle rammeverket. Vi er glade for å dele vår ekspertise og hjelpe deg med å forbedre dine ferdigheter i å håndtere smerte hos pasientene dine. Velkommen til vår nettportal og kursmateriale som vil berike din praksis og gi deg ny innsikt i behandlingen av muskel- og skjelettplager.

KURS DEL 1:

KURS DEL 2:

PRIS:

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS