Kurs

ekspertene i norges idretts og helseinstitutt

Terapeutisk taping

Vårt kurs i terapeutisk taping vil gi deg kunnskapen og ferdighetene du trenger for å hjelpe pasienter med ulike former for teiping, inkludert sportstape, kinesiotape og terapeutisk teiping. Gjennom kurset vil du lære hvordan du kan bruke teiping som en modalitet for smertelindring og for å fasilitere økt aktivitet hos pasientene og utøverne dine.

Vi tar deg med inn i moderne forklaringsmodeller basert på nyere viten, slik at du får en dypere forståelse av hvordan terapeutisk teiping kan påvirke kroppen og bidra til positive resultater. Vi utforsker også ulike applikasjoner og teknikker for å sikre riktig bruk av teipen i forskjellige tilfeller.

En viktig del av kurset er tilgangen til en nettportal som gir deg muligheten til å fordype deg i forelesninger, se teknikkvideoer og gjennomføre selvstudier. Dette gir deg fleksibilitet til å lære når og hvor det passer for deg, og nettportalen vil være en uvurderlig ressurs gjennom kurset og videre.

Bli med oss på dette spennende kurset i terapeutisk taping, og utvid dine kunnskaper og ferdigheter som terapeut. Vi er glade for å dele vår ekspertise og hjelpe deg med å bli en mer kompetent og effektiv terapeut når det gjelder teiping. Velkommen til vår nettportal og kursmateriale som vil styrke din kompetanse og berike din praksis.

KURS DEL 1:

KURS DEL 2:

PRIS:

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS